Fit worden – Productief blijven – Stimuleer je hersenen – Veel plezier – Daag jezelf uit

Wil je een bureaufiets kopen die jouw werkdag transformeert? De Deskbike® is jouw oplossing om actief te blijven. Als de beste bureaufiets op de markt, zorgt de Deskbike® ervoor dat je meer calorieën verbrandt en je geest scherp houdt terwijl je werkt. Begin meteen met het verbeteren van je gezondheid en productiviteit door een bureaufiets te kiezen die past bij jouw levensstijl. Met een bureaufiets van Deskbike® maak je van elke werkdag een kans om fitter te worden.

Met de Deskbike® kun je actief blijven en je lichaam in beweging houden, zelfs tijdens die lange uren achter je bureau. In plaats van urenlang in dezelfde houding te zitten, biedt deze bureaufiets een dynamische en stimulerende ervaring. Terwijl je je taken uitvoert, kun je je benen laten bewegen en tegelijkertijd je conditie verbeteren.

Wat deze fiets nog interessanter maakt, is het feit dat regelmatige lichaamsbeweging tijdens het werk je creativiteit en denkvermogen kan verhogen. Door jezelf fysiek uit te dagen, stimuleer je niet alleen je lichaam, maar ook je geest. Het verhoogde zuurstofniveau in je hersenen tijdens het fietsen kan leiden tot verbeterde cognitieve functies, waardoor je in staat bent om helderder te denken, meer focus te hebben en nieuwe ideeën te genereren. Het is als het ware een brainstormsessie op de fiets!

Kies één van onze Deskbike modellen beneden...

Actief Achter je Bureau: Voor Gezondheid die Inspireert en Presteert.

Er is een geweldige manier om meer te bewegen, niet alleen tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer, maar vooral tijdens het werk zelf: de Deskbike®!

Deskbike Small

Vanaf  314,00

Ideaal voor gebruikers met een lichaamslengte variërend van 140 tot 165 cm.

Deskbike Medium

Vanaf  329,00

Ideaal voor gebruikers met een lichaamslengte variërend van 165 tot 185 cm.

Deskbike Large

Vanaf  344,00

Deskbike Large in volledig wit, elegante en verstelbare bureaufiets voor actief werken, ideaal voor lange lichaamslengtes

Ideaal voor gebruikers met een lichaamslengte variërend van 185 tot 215 cm.

Deskbike Speed & Cadence sensor

 29,95

Luxe Deskbike Trappersokken

 14,95

Luxe Deskbike Zadeldekje

 14,95

Deskbike © 2024

Cookiebeleid